Stenslags reparation

Stenslag kræver reparation omgående

Stenslag i forruden på din bil er ét af de mest irriterende uheld, du som bilejer kan komme ud for. Stenslag kan ske uanset om du kører hurtigt, langsomt, en kort strækning, en lang strækning. Der kan altid ligge en sten på den vej, du kører ad – du er altid i fare for at få stenslag i din bilrude. Og stenslag skal altid repareres – der er ingen vej udenom!

Når uheldet er ude, vil mange nok undlade at få udført stenslagsreparation og vælge at køre videre, med det resultat at stenslaget med tiden bliver til en revne.

Men det er særdeles uklogt ikke at få repareret et stenslag!

Som med så meget andet, bliver skaden kun værre, jo længere tid du venter med at få den repareret. I de værste scenarier ved uheld med stenslag, udvikler skaden i bilruden sig til en  revne i forruden. I sådanne tilfælde af stenslag skal hele forruden skiftes, hvilket er markant dyrere end at få foretaget en simpel stenslagsreparation.

Hos os koster en reparation af stenslag nemlig fra kun 325,- kr. og har du mere end et stenslag i din forrude koster de efterfølgende stenslag kun 150,- kr. pr stk. (begge priser er inkl. moms)

Stenslag er underlagt nye regler pr. juni 2012

Blot et eneste stenslag kan føre til, at din bil risikerer at blive kasseret til syn. Siden 2012 har der eksisteret en bestemmelse, der har til formål at sikre en mere ensartet bedømmelse og vurdering af stenslagsskader. De nye regler kan læses på trafikstyrelsens hjemmeside – ring gerne hvis du har spørgsmål

Reparation af stenslag er vores ekspertise

Skulle uheldet være ude, kan Jysk Autoglas hjælpe dig. Vi har sammenlagt over 50 års erfaring inden for autobranchen, og vi kender alt til reparation af stenslag. Ved at dække stenslaget med et såkaldt stenslagsplaster, kan du midlertidigt minimere yderligere fugt og snavs i at komme i skaden, hvorved reparationen vil få et pænere slutresultat.

Stenslagsplastre kan du ALTID få GRATIS hos Jysk Autoglas

Husk dog på, at plastrene kun er en midlertidig løsning, så du bør så hurtigt som muligt tage kontakt  til Jysk Autoglas – og aftale en tid for en stenslagsreparation. Reparationen af stenslag kan ofte foretages mens du venter. Få en kop kaffe og en hyggelig snak, og før du har set dig om er stenslaget repareret, og du er klar til at komme på vejene igen. Større skader tager dog lidt længere tid at reparere, vi sender dig ikke af sted med en halv løsning!

Mobilservice Vestjylland rundt efter aftale

Jysk Autoglas lader ikke vores kunder i stikken. Vores servicevogn gør, at det er muligt at få hjælp i langt det meste af Vestjylland efter aftale – hvad enten du skal have skiftet rude, eller foretaget stenslagsreparation. Samtidig er det vigtigt at nævne; Jysk Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber – også dit! I en del tilfælde er det faktisk muligt at få forsikringsselskabet til at betale den fulde reparation – vi hjælper dig igennem processen, vi har prøvet det før!