Autoglas service

Autoglas service – vi er din specialist

Autoglas er skrøbeligt. Og det er der ikke så meget at gøre ved. Det du kan gøre noget ved bruge en god autoglas service – og det får du med Jysk Autoglas.

Stenslag og udskiftning af forruden er helt typiske autoglasskader, som vi dagligt ser på værkstedet. Som bilejer må man forvente at møde den type af skader i løbet at bilens levetid.

Hvad vi derimod ikke så ofte ser, er skader på bilens øvrige autoglas, hvad enten det drejer sig om sideruder eller bagrude. Den lidt mere sjældne type af skade på autoglas skyldes selvfølgelig primært, at sten og andre ødelæggende objekter sjældent bevæger sig sidelæns og derved ikke rammer autoglasset her så ofte.

Når uheldet er ude og bilens øvrige autoglas beskadiges, sker skaderne på sideruder og bagrude som oftest som resultat af hærværk eller indbrud i bilen. Det er naturligvis altid modbydeligt at opleve den slags. Heldigvis er bilejere i Holstebro og omegn ikke særligt udsat – men skulle du være uheldig, kan du altid søge hjælp hos Jysk Autoglas.

Autoglas når som helst, hvor som helst efter aftale

Jysk Autoglas har solid erfaring med alle typer af autoglas. Vi har en aftale med FTZ, og det betyder, at vi har mulighed for at få leveret nyt autoglas op til hele fem gange om dagen, alle ugens hverdage! Med stor sandsynlighed kan vi altså hjælpe dig med nyt autoglas samme dag, som du kontakter os, hvis du vel at mærke kontakter os tidligt på dagen.

Er dit behov for autoglas service af absolut akut karakter, og kan vi ikke nå at skaffe det rette autoglas med det samme, kan vi lave dig en midlertidig plexiglasløsning. På den måde kan du stadig benytte dig af din bil, uden at du skal bekymre dig om støj gener og indbrud i bilen. Vi kan herefter udføre autoglas service i form af udskiftning, når autoglasset er hjemme, og du har tiden.

Er det helligdag eller sker ulykken uden for vores normale åbningstid, så tag alligevel kontakt til os – vi udøver gerne akut hjælp.

50 års erfaring med autoglas service

Hos Jysk Autoglas har vi som ejere sammenlagt over 50 års erfaring med autoglas, så det er ikke nybegyndere, der arbejder med din bil. På den vis har du total sikkerhed for at få kvalitet og håndværk i højeste klasse. Prisen på autoglas service hos Jysk Autoglas er altid fair, og vi påbegynder aldrig arbejdet på din bil før vi er blevet enige om forløb og pris.

Jysk Autoglas’ lokaler befinder sig i det nordlige Holstebro, og med vores fuldt udrustede servicevogn kan vi yde autoglas service i store dele af Vestjylland efter aftale – hvad enten det drejer sig om reparation eller rudeskift.