Hvem & Hvor

Hvem er Jysk Autoglas?

 

Jysk Autoglas drives og ejes af Brian. Brian var ansat ved Carglass i Holstebro sammen med Jan, som i 2012 var med til at starte Jysk Autoglas op. Brian har mere end 25 års erfaring med mekanisk arbejde, og har stor erfaring med dæk, dæksalg og dækservice fra min tid som afdelingsleder hos QuickPot Holstebro igennem 15 år. Jan er nu på efterløn.

 

Jysk Autoglas har åbent mandag til torsdag fra kl. 8-16 fredag til 15, samt efter aftale i weekenden og aften.

 

Hvor finder jeg Jysk Autoglas?

Jysk Autoglas finder du tæt ved Lavhedecentret i det nordlige Holstebro. Vi hjælper dig med nøjagtigt de samme opgaver, som Carglass havde mulighed for – lige så professionelt og til absolut konkurrencedygtige priser!

Om du skal have udskiftet forruder, repareret stenslag eller hvilken som helst reparation af din bil eller varebil, så kontakt mig, Jysk Autoglas hjælper dig!

 

Akut brug for HJÆLP!

Kontakt os, hvis du har et akut behov for hjælp. Jysk Autoglas er i besiddelse af egen servicevogn, der er fuldt funktionsdygtig, så vi rykker gerne ud for at hjælpe dig på skæve tidspunkter af døgnet.
Akut hjælp tilbydes fra kl. 16

Få forsikringen til at betale

Jysk Autoglas har samarbejdsaftaler med alle forsikringsselskaber. Vi undersøger gerne priser og naturligvis også dit forsikringsselskabs dæknings grad – og det inden arbejdet påbegyndes!

Jysk Autoglas er din sikkerhed for at få kvalificeret autoglashjælp til fordelagtige priser i Holstebro. Find os og ‘like’ os på facebook, så er du altid opdateret omkring nyheder og vores bedste tilbud!